Внаслідок нічного обстрілу Миколаєва один поранений. Зведення за добу


08:4919.08.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 19 серпня.

М. Миколаїв

За інформацією ОК «Південь», 18 серпня у Миколаєві було вкотре атаковано об’єкти портової інфраструктури. Постраждалих немає.

Вночі 19 серпня близько 04:00, місто зазнало обстрілів ракетами типу С-300. Три ворожі ракети знову влучили в ЧНУ імені П.Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина отримали поранення. Також в іншому районі міста пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Миколаївський район

Вдень 18 серпня о 12:55 зафіксовані ворожі обстріли в с. Галицинове Галицинівської громади. В результаті влучання касетних боєприпасів РСЗВ «Смерч» пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Три людини отримали поранення.

Баштанський район

Вчора, 18 серпня, орієнтовно о 9:30 та 17:30 були обстріли на території Широківської громади. Також громада зазнала обстрілів з 22:00, 18 серпня, до 04:00, 19 серпня. Влучання були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube