Сучасні Ромео і Джульєтта: на Миколаївщині поліція розшукала підлітків, які пішли з дому через непорозуміння з батьками


18:1717.08.2022

Сьогодні, 17 серпня, вранці до відділу поліції № 1 Баштанського районного відділу звернулась мешканка смт Казанка з повідомленням про те, що зникла її 14-літня донька, де вона може перебувати, жінка не знала.

На розшук неповнолітньої одразу був залучений особовий склад  відділення поліції.

Про це повідомили у поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили, що дівчина пішла з дому разом зі своїм 16-річним знайомим. З’ясувалось, що батьки дівчини були проти їхнього спілкування.

Упродовж декількох годин пошуків поліцейські знайшли підлітків на автодорозі «Миколаїв – Дніпро», коли ті йшли пішки у напрямку Кривого Рогу. На той момент хлопець з дівчиною подолали близько 12 км.

Обох втікачів правоохоронці доставили до відділення поліції для з’ясування усіх обставин події. Наразі поліцейські проводять із ними та їхніми батьками превентивну роботу.

Сучасні Ромео і Джульєтта: на Миколаївщині поліція розшукала підлітків, які пішли з дому через непорозуміння з батьками 1
Сучасні Ромео і Джульєтта: на Миколаївщині поліція розшукала підлітків, які пішли з дому через непорозуміння з батьками 3

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині поліцейські зі службовим собакою розшукали загубленого малюка



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube