В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО)


08:4016.08.2022

За добу з 15 по 16 серпня на території Миколаївської області зареєстровано три пожежі, одна з яких в результаті ворожого обстрілу.

Так, окупанти продовжують нищити наші міста та села, та протягом доби тричі нещадно обстріляли смт Березнегувате Березнегуватської територіальної громади Баштанського району. Гатили касетними боєприпасами, реактивними системами залпового вогню та ракетами. Пошкоджень зазнало щонайменше 4 житлових будинки.

Під ранок в результаті прямого попадання боєприпаса в один з будинків виникла пожежа та сталося його руйнування. Інформація про це до Служби порятунку 101 надійшла о 04:07.

На місце виїхав черговий караул 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 05:51 пожежу ліквідовано на площі 50 кв. м.

В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 1
В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 9
В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 3
В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 10
В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 5
В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 11

Під завалами будинку виявлено тіло загиблої жінки, 1955 р.н.

Ще дві пожежі не пов’язані із веденням бойових дій.

Так, вранці 15 серпня по вул. Горіхова с. Костянтинівка Южноукраїнської ТГ Вознесенського району загорівся дах житлового будинку. Рятувальників про подію сповістили о 09:24. Силами вогнеборців 25 ДПРЧ 4 ДПРЗ пожежу ліквідовано о 09:51 на площі 15 кв. м, житловий будинок від повного знищення врятовано. Причина займання встановлюється.

В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 7
В Березнегуватому внаслідок обстрілу зруйновано 4 будинки, загинула жінка (ФОТО) 12

Також вчора за межами смт Арбузинка Арбузинської ТГ Первомайського району на відкритій території через необережне поводження з вогнем загорілася суха трава та чагарники. Рятувальників повідомили о 15:32, та вже о 16:21 вогнеборці 6 ДПРЧ 5 ДПРЗ загасили полум’я на площі 0,5 га. Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення відпрацьовано 7 повідомлень, які надійшли від громадян про виявлення вибухонебезпечних предметів, загалом вилучено 6 боєприпасів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube