Вчергове “Ураганом” ворог випробовує портову інфраструктуру Миколаєва, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


13:5812.08.2022

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, але контролюється силами оборони.

Ворог не має змін у складі та положенні, продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Вночі багатоцільовим винищувачем Су-35 ворог наніс ракетний удар протирадіолокаційною ракетою Х-31П по Баштанському району. Втрат і руйнувань нема.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Реактивними системами залпового вогню та важкою ствольною артилерією ворожі війська продовжували обстрілювати мирні населені пункти. «Градами» атаковано Велику Костромку, де влучено в поле, без людських втрат, і Марганець, де пошкоджено будівлю залізничної станції, 2 приватних будинки, 3 господарчі споруди, 4 багатоповерхових будинки, в одному з яких зруйновано зовнішню стіну кількох поверхів. Також постраждали об’єкти соціальної та промислової інфраструктури. З під завалів врятовано 1 особу, 3 людей отримали поранення, серед них 1 дитина.

Важкою артилерією 152-го калібру вдарили по Нікополю. Пошкоджено чотири приватних будинки в районі залізничної станції, приватні автівки. Без людських втрат.

Вчергове “Ураганом” ворог випробовує портову інфраструктуру Миколаєва. Без людських втрат.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжується виконання вогневих завдань. Протягом ночі ворога позбавлено ще 1️⃣1️⃣ рашистів та складу боєприпасів в районі села Веселого на Херсонщині.

Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

В Чорному морі тримається штормова погода і вороже корабельне угруповання, відповідно, тримається ближче до кримського узбережжя. 1️⃣2️⃣ кораблів та катерів переховуються в ракетно безпечних районах, але серед них 2️⃣ надводних носії ракет типу «Калібр» та 3️⃣ великих десантних кораблі.

Загроза ракетних ударів залишається актуальною, небезпека обстрілів ворожою артилерією тих територій, що для неї досяжні, теж надвелика.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дійте свідомо і оперативно. На інформаційному фронті тримайте стійкість до вкидів та фейків, довіряйте тільки достовірним перевіреним джерелам і силам оборони.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube