На Миколаївщині за добу внаслідок російських обстрілів поранено 8 людей, в тому числі 1 дитина. Де «прилітало»


10:4707.08.2022

За минулу добу на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів поранення отримали 8 людей.

Серед постраждалих є і 1 дитина.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, передає Інше ТВ.

Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходиться 328 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 66 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Докладну інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 7 серпня надали в Миколаївській ОВА.

місто Миколаїв:

За інформацією оперативного командування «Південь», протягом 6 серпня Миколаїв було вкотре обстріляно з реактивних систем залпового вогню «Смерч» та «Ураган». Орієнтовно о 16:05 ворог намагався знищити об’єкти промислової інфраструктури. Без жертв.

Також зранку 7 серпня, близько 04:00, ворог обстріляв промислові підприємства на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район:

Зранку 6 серпня внаслідок обстрілів с. Котляреве Шевченківської громади повністю зруйновано житловий будинок та господарські споруди. Постраждалих немає.

Протягом 6 серпня ворог обстрілював населені пункти Первомайської громади. Зранку обстріляно відкриті території на околицях с. Костянтинівки. Без жертв. Орієнтовно о 17:00 внаслідок обстрілів с. Новомиколаївка пошкоджено житловий будинок, зазнала поранень одна людина.

Також вчора 6 серпня протягом дня під ворожими обстрілами були села Лимани та Лупареве Галицинівської громади. Попадання переважно на відкритих територіях за межами населених пунктів. Займання сухостою, постраждалих немає.

Баштанський район:

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, протягом 6 серпня обстрілів зазнало смт Березнегувате. Внаслідок чого одна людина загинула та п’ятеро поранено. Пошкоджено житлові будинки та об’єкти цивільної інфраструктури.

Тривають обстріли за межами населених пунктів Широківської громади. Детальна інформація уточнюється.

Вознесенський район:

Вночі 7 серпня, орієнтовно о 02:12, обстрілів зазнало с. Таборівка Бузької громади, внаслідок чого зруйновано три житлових будинки. За попередньою інформацією, без жертв.

У Первомайському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів пошкоджено 64 цивільних об’єкти



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube