«Зараз проходять перевірку всі мешканці Миколаєва»: голова Миколаївської облради розповіла, як проходить комендантська година в Миколаєві (ВІДЕО)


19:4606.08.2022

Як проходить пошук колаборантів у Миколаєві протягом подовженої комендантської години, розповіла голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва у прямому ефірі телеканалу «Інтер».

Про це повідомляє Інше ТВ.

«Зараз проходять перевірку всі мешканці Миколаєва. На виїзд дозволяється тим, у кого були куплені заздалегідь квитки (при наявності квитка і документів, в принципі, можна покинути місто). Всі, хто в місті, закупилися продуктами, водою заздалегідь.

Населення розділилося на дві частини. Перша вирішила, що їм краще відпочити і навіть поспати, тому виїхали за межі області. Вони проходили перевірку вчора на блокпостах. І ті, хто залишився, проходять перевірку зараз. В принципі, люди нормально до цього ставляться, тому що розуміють, що це надалі – безпека всього міста.

Колаборанти та сепаратисти є, сказати що їх багато, ми не можемо, але справа ділиться на три етапи. Перше – знайти їх, потім засудити, не дозволяти їм виходити під заставу, тому що наш народ готовий вчинити самосуд над ними. Тож чекаємо результатів. Сподіваємось, що в понеділок правоохоронні органи оголосять результати своєї роботи», – розповіла Ганна Замазєєва.

Щодо характеру перевірок, голова Миколаївської облради поінформувала: “Ходять прямо по квартирах – перевіряють кожну, перевіряють документи та мобільні телефони – перевіряють усі”.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві оголошена дводобова комендантська година – з 23.00 5 серпня до 05.00 8 серпня (ВІДЕО). Звісно, введення комендантської години, необхідність мати при собі документи подобається не всім – сьогодні в Миколаєві чоловік побив поліцейського у відділку поліції (ФОТО).

Також повідомлялось, що сьогодні СБУ викрила агентів фсб, які допомагали ворогу нищити суднобудівну інфраструктуру в Миколаєві (ФОТО).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube