Ворог атакував гвинтокрилами звільнені населені пункти на Херсонщині, обстрілював Миколаїв і Нікополь. Наші ЗСУ знищили 39 окупантів і 6 одиниць техніки – ОК «Південь» (ВІДЕО)


13:3906.08.2022

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. В тактиці дій надає перевагу ракетно-артилерійським та авіаційним ударам.

Про це йдеться у зведенні щодо поточної оперативної обстановки на півдні України станом на 11.00 6 серпня, передає Інше ТВ.

Протягом ночі тричі атакував парами ударних гелікоптерів Ка-52 в напрямку раніше звільнених населених пунктів Херсонщини. Без втрат.

Двічі атаковано реактивними системами залпового вогню Миколаївщину. В обласному центрі ворог гатив по промисловій інфраструктурі і по житловим кварталам, використавши 12 реактивних снарядів. Важко поранені дві людини. Ще 2 снаряди влучили поміж населених пунктів в Баштанському районі. Без втрат.

Також серед ночі противник обстріляв околиці Нікополя з реактивних систем залпового вогню “Град”. Пошкоджено 37 будинків та 2 автомобілі, але без людських втрат.

Продовжуючи виконання вогневих завдань, наші ракетно-артилерійські підрозділи завдали ворогу втрат у кількості 39 рашистів та 6 одиниць автомобільної техніки, в тому числі і броньованої.

В Чорному морі обстановка без суттєвих змін. 10 кораблів ворожого флоту продовжують маневрування вздовж узбережжя Криму в напрямку Новоросійська. Серед них 2 надводних і 2 підводних ракетоносці, споряджені 24 ракетами типу «Калібр».

Як повідомляло Інше ТВ, Знищені пункти управління 76-ої десантно-штурмової дивізії та 49-ої армії і Чорнобаївці, склади і техніка (ВІДЕО)


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube