Андрій Вадатурський не вірить, що ракета попала в дім його батьків випадково


18:4605.08.2022

5 серпня у Володимирському соборі у Києві відбулася церемонія прощання

Син власника та засновника найбільшої в Україні агрокомпанії “Нібулон”, Героя України Олексія Вадатурського – Андрій вважає, що влучання російської ракети в будинок батьків сталося невипадково. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі журналісту Vesti.ua.

“У мене є всі підозри вважати, що це було невипадково. Не хочу пояснювати зараз усі деталі, але я не вірю, що це справді випадковість”, – сказав Андрій Вадатурський.

Також син бізнесмена пояснив, чому батьки вирішили залишитися в Миколаєві, попри небезпечну ситуацію та щоденні обстріли.

“Звичайно всі усвідомлювали ризики. Я переконував їх переїхати в безпечніше місце, але батько був, як завжди, непохитний у своїх рішеннях. Він говорив, що є прикладом для інших, і якщо поїде він, то поїдуть й інші, тоді компанія просто не зможе працювати. Це було їхнє рішення”, – додав Андрій Вадатурський.

У п’ятницю, 5 серпня, у Києві відбулася церемонія прощання з Олексієм та Раїсою Вадатурськими, які загинули внаслідок ракетного обстрілу Миколаєва 31 липня.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube