За добу на Миколаївщині виникло 10 пожеж, більше половини з них – через россійські обстріли


13:1305.08.2022

Протягом доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано 10 пожеж, 6 з яких виникли через ворожі обстріли.

Про це повідомляє пресс-служба відомства.

Так, через влучення снарядів та уламків від них у с. Галицинове Галицинівської територіальної громади Миколаївського району горіла суха трава, кущі та дерева на площі 50 кв. м, хвойний настил у Балабанівському лісовому урочищі на площі 70 кв. м, пожежі ліквідував Галициновський загін місцевої пожежної охорони.

У смт Первомайське Первомайської сільської ради Миколаївського району горіли 9 гаражів. На площі 180 кв. м пожежу ліквідували вогнеборці 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

На території Шевченківської ТГ Миколаївського району, за межами с. Шевченкове, зайнялася суха трава та чагарники на площі 1 га, займання загасило чергове відділення цієї ж частини.

Також, сухостій горів на вул. Торговій м. Миколаєва, пожежу загасили вогнеборці 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 100 кв. м.

У с. Зайчевське Мішково-Погорілівської ТГ Миколаївського району загорівся дах та перекриття приватного житлового будинку на площі 15 кв. м, пожежу ліквідував черговий караул 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ.З інших причин виникло 4 пожежі.

Так, на вул. Флотській м. Миколаєва горіло сміття на відкритій території. На площі 100 кв. м пожежу загасило чергове відділення 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

На проспекті Корабелів м. Миколаєва через коротке замикання електропроводки горів автомобіль Volkswagen Passat В5. Пожежу ліквідували на площі 5 кв. м вогнеборці 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Через необережне поводження з вогнем на вул. Кагатній м. Миколаєва горіло сміття, руберойд, залишки вторинної сировини на відкритій території на площі 300 кв. м. Займання ліквідували вогнеборці 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

4 серпня група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення здійснила реагування за 11 адресами, вилучено 4 боєприпаси, загалом, з початку російської агресії вилучено 3049 вибухонебезпечних предметів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube