Команда Ганни Замазєєвої передала для військових комплекти спецформи та тактичне взуття (ФОТО, ВІДЕО)


12:3902.08.2022

500 комплектів військової форми та 300 пар спецвзуття вже доставлено до однієї з бригад ЗСУ.

Про це повідомляють у Миколаївській обласній раді.

Гуманітарний штаб Миколаївщини, якій працює під патронатом голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої, нещодавно придбав 1000 пар спеціалізованого взуття для військових. А завдяки допомозі місцевого бізнесу, Ганни Замазєєвої та депутата облради Євгенія Ігнатенко закуплено військову форму, пошиту миколаївськими майстринями.

Голова облради акцентувала, що таким чином влада прагне допомагати не лише нашим захисникам, а й підтримувати вітчизняне виробництво та економіку Миколаївщини. Адже податки відраховуються до місцевого бюджету, а працівники цеху отримують зарплатню.

Також Ганна Замазєєва повідомила, що найближчим часом буде передано додатково ще 600 комплектів спецформи.

«Наші хлопці та дівчата на передовій роблять все можливе, аби захистити нас та звільнити Україну. А ми прагнемо забезпечити комфорт наших бійців. Все це невід’ємна частина воєнного успіху!», – зазначила голова облради.

Вона подякувала депутату обласної ради Євгену Ігнатенко, підприємцям, своїй команді та усім, хто робить усе, щоб наблизити Перемогу.

Як повідомляло Інше ТВ, БФ “Світлі справи” Ганни Замазєєвої за 5 місяців війни став одним з найбільших гуманітарних фондів південного регіону



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube