З п’яти пожеж на Миколаївщині за добу одна виникла через обстріли: горів дах магазину в Миколаєві (ФОТО, ВІДЕО)


09:3002.08.2022

За добу, з 1 по 2 серпня, на території Миколаївської області зареєстровано 5 пожеж, одна з яких виникла внаслідок бойових дій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 01:36 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після обстрілу одного з районів Миколаєва загорівся дах магазину. На місце виїхали відділення 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 02:15 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 70 кв. м.

Ще 4 пожежі не пов’язані із веденням бойових дій.

Так, вночі о 03:05 2 серпня, загорівся гараж на території приватного домоволодіння на вул. Дмитра Абриньби м. Первомайськ. На місці працювали відділення 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ. Завдяки своєчасно вжитим заходам врятовано гараж від знищення та не допущено перекидання вогню на поряд розташований житловий будинок. О 03:54 пожежу ліквідовано.

Також тричі минулої доби горіли суха трава, сміття, автомобільні шини на відкритих територіях. Пожежі сталися у смт Арбузинка, містах Первомайськ та Миколаїв на загальній площі понад 3 га. Спричинило пожежі в усіх епізодах необережне поводження з вогнем. Вогнеборцями не допущено розповсюдження вогню на житловий будинок та господарчу споруду.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування 1 серпня 7 разів залучалися для ідентифікації виявлених на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 10 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв обстрілювали зі «Смерчів» та ракетами С-300. Інформація щодо обстрілів Миколаївщини станом на ранок



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube