В Миколаєві від обстрілу россіян зруйнован новий травмпукт, гуманітарний склад та кілька житлових будинків (ФОТО)


09:1801.08.2022

Сьогодні, 1 серпня, після 01:00 масовані ракетні обстріли россійських агресорів частково зруновані новенький травмпункт однієї з миколаївських лікарень та приватні житлові будинки.

За інформацією голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, поранення отримали троє людей.

“Внаслідок обстрілу виникла пожежа на території медичного диспансеру. Згорів гуманітраний склад з медичними препаратами та продовольством. Без жертв. Також розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється”, – повідомив він.

Травмпункт був ведений в дію лише два роки тому, нагадав міський голова Олександр Сєнкевич.

– Сьогодні вночі російські терористи цинічно обстріляли низку цивільних об’єктів. Серед них – наш сучасний новенький травмпункт. Будівля частково зруйнована. Від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях. На щастя, персонал та пацієнти не постраждали. Цей травмпункт ми відкрити наприкінці 2019 року. Його зводили з нуля. Фактично, це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років у Миколаєві. І це був один із найсучасніших травмпунктів України. Відбудуємо! Все відновимо! Але спочатку знищимо кожного російського терориста, який посмів прийти на нашу землю, – написав Сєнкевич.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube