В Миколаєві під час російського обстрілу загинули Герой України, гендиректор ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський і його дружина


11:5231.07.2022

На жаль, це правда – сьогодні, 31 липня, під час російських обстрілів Миколаєва загинули Герой України Олексій Вадатурський і його дружина Раїса.

Цю інформацію, яка з’явилась сьогодні вранці, зараз підтвердив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

«Миколаїв – Місто-герой. Кожного дня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя.

Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська.

Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоцінений.

Так багато зроблено – так багато можна було б зробити…

З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте з миром», – написав Віталій Кім.

В Миколаєві під час російського обстрілу загинули Герой України, гендиректор ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський і його дружина 1
В Миколаєві під час російського обстрілу загинули Герой України, гендиректор ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський і його дружина 3

Як повідомляло Інше ТВ, Внаслідок обстрілу Миколаєва значні руйнування, є загиблі та поранені.

Також повідомлялось Через нічну та ранкову атаки росіян на Миколаїв спалахнуло 8 пожеж – ДСНС (ФОТО, ВІДЕО).

Миколаїв атакували 12 ракет, попередньо, дві людини загинули і троє поранені – мер


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube