Фракція Партії Шарія в Миколаївській міській раді припинила свою діяльність


13:2428.07.2022

Таке оголошення сьогодні, 28 липня, в ході 13-ї сесії Миколаївської міської ради, яка проходить в форматі відеоконференції, зробив Миколаївській міський голова Олександр Сєнкевич.

Про це повідомляє Інше ТВ.

Як повідомив Олександр Сєнкевич, на адресу Миколаївської міської ради 4 липня надійшло повідомлення про припинення діяльності від депутатської фракції у Миколаївській міськраді «Партії Шарія». І мер оголосив про припинення діяльності фракції «Партія Шарія».

Також, за словами Сєнкевича, до міськради надійшло повідомлення про створення депутатської групи «ППШ», до якої увійшли Тетяна Кравчук (голова), Олександр Ковтун (заступник), Лариса Дробот, Андрій Кучеренко та Микола Карцев.

Але, як пояснила у ході пленарного засідання Тетяна Крачук, лист про створення «ППШ» – помилковий. Але перший лист – про припинення діяльності фракції «Партії Шарія» – дійсний.

Також слова попросив шарійовець Микола Карцев, який заявив про вихід з Партії Шарія, фракції «Партії Шарія» і про рішуче засудження агресії російської федерації. Аналогічну заяву зробила й його колега по партії і фракції Лариса Дробот.

Додамо, що на цю сесію планувалось винести питання щодо двох миколаївських депутатів від “Партії Шарія” про складання мандатів (ДОКУМЕНТ) – саме Карцева і Дробот. Але, як пізніше повідомив секретар міськради Дмитро Фалько, сьогодні від цих депутатів надійшли заяви про відкликання попередніх заяв про складання мандатів.

Як повідомляло Інше ТВ, Стартувала сесія Миколаївської міськради в онлайн режимі (ТРАНСЛЯЦІЯ).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube