З 19 пожеж на Миколаївщині за добу 8 виникли через російські обстріли (ФОТО)


09:4727.07.2022

Протягом доби на Миколаївщині виникло 19 пожеж, 8 з яких внаслідок обстрілів. Постраждалих та травмованих немає.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Через влучення ворожих боєприпасів та уламків від них знищено 230 гектар врожаю пшениці, який дбайливо вирощували Миколаївські фермери поблизу с. Котляреве Шевченківської територіальної громади Миколаївського району. Пожежу гасили місцеві мешканці та чергове відділення 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ.

З цієї ж причини горіло поле з ячменем на площі 4 га поблизу с. Котляреве, пшениця на корені 2,5 га неподалік с. Лимани Галицинівської ТГ Миколаївського району, суха трава на загальній площі понад 1,5 га за межами смт Березнегувате Березнегуватської ТГ Баштанського району. Двічі горіли господарчі будівлі у с. Весняне на площі 35 кв. м та с. Шевченкове на площі 150 кв. м, а також автомобіль Fiat Ducato на одному з підприємств Миколаєва.

Через необережне поводження з вогнем та підпали з боку невстановлених осіб горіли суха трава, сміття, солома та пожнивні залишки у Новобузькій, Казанківській, Баштанській ТГ Баштанського району, Нечаянській, Куцурубській, Коблівській, Очаківській ТГ Миколаївського району на загальній площі близько 30 га.

На всі виклики було забезпечено оперативне реагування підрозділів ДСНС.

Через коротке замикання електромережі сталась пожежа в житловому будинку на вул. Парковій с. Братське Вознесенського району про яку сповістили о 18:56. Рятувальники 10 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області її локалізували о 19:05 та ліквідували о 19:20 на площі 20 кв. м.

Піротехнічні розрахунки ДСНС з початку агресії відпрацювали 3571 повідомлення та вилучили 3018 боєприпасів, 26 липня – 1 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв зранку знов обстріляли. Куди влучили



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube