Пожежі, в тому числі і від обстрілів, і летальне ДТП – куди виїздили за добу миколаївські рятувальники (ФОТО)


11:0424.07.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 18пожеж, 6 з яких виникли в результаті влучення ворожих боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, зранку 23 липня, після обстрілу, в смт Первомайське Миколаївського району загорілись 8 гаражів. Вогнеборці 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасили пожежу на площі 300 кв. м.

Пізніше горіла суха трава на вул. Тернопільській м. Миколаєва, яку загасив черговий караул 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 1,5 га.

Ввечері, після ворожого ракетного удару, горіли приватні житлові будинки, господарчі споруди, два автомобілі та сухостій у Корабельному районі м. Миколаєва. Вогнеборці 5, 2, 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасили пожежі на площі 50, 50, 2000 кв. м.

З інших причин виникло 12 пожеж.

Підгоряння їжі на плиті спричинило пожежу двокімнатної квартири на 7 поверсі дев’ятиповерхового будинку на вул. Центральній м. Миколаєва. Ліквідована до прибуття підрозділів ДСНС.

Коротке замикання електромережі призвело до займання у приватному житловому будинку у с. Чорноморка Миколаївського району на площі 45 кв. м.

Необережність під час паління слугувала займанню квартири на 8 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Океанівській м. Миколаєва на площі 5 кв. м. Тут рятувальники 5 ДПРЧ вивели із щільно задимленого приміщення господаря.

Через необережне поводження з вогнем виникла пожежа господарчих споруд та сухостою на території СВТ “Прогрес” та “Прибузьке” у Заводському районі Миколаєва. На загальній площі 1800 кв. м пожежі ліквідували чергові відділення 2, 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Причини пожеж чагарників, сухої трави, пожнивних залишків та пшениці на корені на присадибній ділянці встановлюються. Горіло у смт Казанка, с. Новоєгорівка, с. Новобірзулівка Баштанського району, с. Сапетня с. Підлісне Миколаївського району, с. Петрівка Вознесенського району, смт Арбузинка Первомайського району на загальній площі понад 13 га.

Аварійно-рятувальним відділенням АРЧ аварійно-рятувального загону спеціального призначення надавалась допомога у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на автодорозі Н-11 «Миколаїв — Дніпро» в межах с. Калинівка Воскресенської ТГ Миколаївського району. Повідомлення лобове зіткнення автомобілів Daewoo Lanos та Peugeot надійшло о 16:40 на спецлінію 101. Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів та постраждала пасажирка автомобіля Peugeot, яка у важкому стані госпіталізована до лікарні. За допомогою спецобладнання рятувальники деблокували тіло загиблого керманича Daewoo Lanos.

Як повідомляло Інше ТВ, Вчора від ракетних ударів по Миколаєву поранено 5 людей, сьогодні знов вцілили у склад, в області 2 загиблих



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube