Зранку ворог завдав удару по Миколаєву шістьма ракетами С-300, знову попали в склад


08:3923.07.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 23 липня.

М. Миколаїв

Вдень та ввечері 22 липня через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави та чагарників в Корабельному районі міста.

Зранку 23 липня близько 04:20 ворог завдав удару по місту шістьма ракетами С-300. Внаслідок обстрілів відбулося займання на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район

Вдень, 22 липня, внаслідок ворожих обстрілів в лісовому господарстві Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Також після обстрілів вночі 22 липня у с. Галицинове Галицинівської громади відбулося займання житлового будинку. Постраждалих немає.

Баштанський район

Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської й Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів. Так, вдень 22 липня внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави на відкритій території в с. Новоєгорівка та двічі в с. Соколівка Березнегуватської громади.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube