«Світла справа заради перемоги»: Ганна Замазєєва передала чергову автівку у підрозділи ЗСУ (ФОТО)


15:4619.07.2022

Пікап, придбаний благодійним фондом «Світлі справи», який працює в рамках Гуманітарного штабу Миколаївщини та започаткований головою облради Ганною Замазєєвою, передано в бойовий підрозділ Збройних сил України.

Як відмітила амбасадор БФ «Світлі справи» Ганна Замазєєва, її команда працює 24/7, допомагаючи як цивільним, так і військовим і ця автівка для ЗСУ – це одна з багатьох «світлих справ» заради перемоги України.

«Я постійно тримаю на контролі саме подібні потреби як наших військових, так і медзакладів. По можливості, такі питання ми намагаємося закривати якомога оперативніше. Це вже далеко не перший подібний подарунок – нами було передано більше ніж десять транспортних засобів різного призначення, У нас є багато справжніх друзів нашого фонду і Миколаївщини, в тому числі й з усіх куточків Європи, які нам в цьому допомагають. За що їм велика подяка! Ця війна всіх об’єднала заради перемоги над злом», – розповідає Ганна Замазєєва.

«Світла справа заради перемоги»: Ганна Замазєєва передала чергову автівку у підрозділи ЗСУ (ФОТО) 1
«Світла справа заради перемоги»: Ганна Замазєєва передала чергову автівку у підрозділи ЗСУ (ФОТО) 3

З початку повномасштабної військової агресії з боку росії, в рамках роботи Гуманітарного штабу Миколаївщини, завдяки партнерам-благодійникам та власними силами було передано 4 автівки військовим та 8 «швидких» медичним закладам.

«Дізнавшись про потреби у транспортному засобі одного з наших підрозділів, команда благодійного фонду «Світлі справи» вирішила за кошти фонду придбати та оперативно передати пікап на потреби ЗСУ. Щиро раді бути корисними хлопцям і дівчатам, які оберігають спокій усієї країни та Миколаївщини зокрема», – підсумувала голова Миколаївської обласної ради.

Ганна Замазєєва також окремо подякувала своїй команді БФ «Світлі справи» та кожному волонтеру хто долучається до світлих справ заради щасливого майбутнього України!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube