Рятують не тільки людей, а й братів наших менших: на ліквідації наслідків російської ракетної атаки по університету в Миколаєві врятоване й цуценя (ВІДЕО)


14:0015.07.2022

Миколаївські рятувальники, ліквідовуючи наслідки ракетної атаки по НУК ім.адмірала Макарова в Миколаєві, врятували й цуценя.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

«Ще одне врятоване життя. Під час ранкових обстрілів по місту маленький песик хотів врятуватись, ховаючись поблизу будівлі, куди влучила ворожа ракета. Але, на жаль, потрапив у самий епіцентр страшної події. ₚашисти безкарно нищать не лише наші домівки, інфраструктуру, руйнують та калічать життя людей. Під їх приціли потрапляють невинні тварини, які з остраху тікають від гучних вибухів, а в нашому випадку – не встиг. Та встигли рятувальники, які знайшли переляканого до смерті цуценя. Візуально песик отримав поранення лапок та подряпини маленького беззахисного тільця. Та на щастя – живого. Малого передали волонтерам Червоного Хреста, які надалі попіклуються про його здоров’я та життя.

Кожне життя – неоціненне! Кожне життя – важливіше за бетонні стіни, які Україна обов’язково відновить та відбудує! А ми на крок ближче до ПЕРЕМОГИ! Бо ДСНС – Допомагає Стримувати Наступ Сволоти щодня, щохвилини!», – кажуть наші рятувальники.

Як повідомляло Інше ТВ, Ранкова ракетна атака по двом університетам Миколаєва: рятувальники загасили пожежі, комунальники прибрали (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube