З 11 пожеж на Миколаївщині за добу 5 виникли через обстріли. Що гасили в Миколаєві після ранкових «прильотів» (ВІДЕО)


10:4612.07.2022

За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж, 5 з яких внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 11 липня в результаті влучання боєприпасів та їх уламків загорівся електричний кабель у бухтах на відкритій території Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Пожежу на площі 500 кв. м загасили вогнеборці 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ із залученням пожежної автоцистерни ПСП “Козирське”.

У с.Шевченкове Шевченківської ТГ Миколаївського району горів приватний житловий будинок. Пожежу на площі 120 кв. м ліквідували вогнеборці 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ та добровільна пожежна команда “Луч”.

Зранку 12 липня ворог масовано обстріляв Миколаїв, внаслідок чого виникла пожежа автомобілів ВАЗ-2101 та ВАЗ-2111 на площі 10 кв. м та двоповерхового житлового будинку на площі 150 кв. м. До гасіння залучались відділення 2 та 3 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Додатково працювали екіпажі поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго”, АТ “Миколаївгаз”, бригада швидкої медичної допомоги.

У мкр Матвіївка на вул. Силікатній горів напівпричеп вантажного автомобіля. Пожежу на площі 70 кв.м загасили вогнеборці 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Інші епізоди не пов’язані із бойовими діями. Через необережне поводження з вогнем та навмисний підпал горіли господарча будівля, суха трава, чагарники та стерня у Миколаївському, Вознесенському та Баштанському районах на загальній площі понад 12 га. На всі виклики забезпечено реагування підрозділів ДСНС.

Також рятувальники 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ у с.Дорошівка Вознесенського району надали допомогу жінці 1951 р. н., яка дісталась на дах будівлі для ремонтних робіт, а спуститись донизу самостійно не змогла.

Піротехніки ДСНС з початку російської агресії 3501 раз залучались для ідентифікації та вилучення ВНП на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 2924 боєприпасів. 11 липня здійснено 6 виїздів та вилучено 3 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, Наслідки ранкової атаки російських окупантів по Миколаєву – кількість поранених збільшилась до 12 осіб.

Також повідомлялось За добу на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів поранено 30 людей.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube