За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж, 1 – через бойові дії (ФОТО)


09:0911.07.2022

Так, зранку, 10 липня, у результаті ворожого обстрілу в смт Березнегувате за межами населеного пункту загорілося поле з пшеницею на корені. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 3,7 га. Від розповсюдження вогню врятовано 26 га майбутнього врожаю.

Інші 10 епізодів не пов’язані із бойовими діями.

О 10:59 Службу порятунку по лінії 101 сповістили про те, що на вул. Яблуневій м. Баштанка загорівся гараж. Завдяки оперативним діям чергового караулу 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ вогонь вдалось швидко приборкати та врятувати сам гараж, а також поруч розташовані 2 господарчі споруди. Площа пожежі склала 6 кв. м, ймовірна причина — коротке замикання електромережі.

У м. Миколаєві на вул. Нікольській о 18:13 через коротке замикання електромережі зайнялися електролічильник, холодильник та речі домашнього вжитку в квартирі житлового будинку типу “жилкоп”. На місце направлено відділення 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергову зміну оперативно-координаційного центру. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити розповсюдження вогню на суміжні квартири. Пожежу ліквідовано о 18:48 на площі 5 кв. м.

О 19:06 на пункт зв’язку 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ надійшло повідомлення про загоряння у житловому будинку на вул. Тімірязєва с. Тімірязєвка Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району. Пожежу на площі 48 кв. м ліквідували вогнеборці підрозділу та місцевої пожежної охорони “Мартинівка”. Причина займання встановлюється.

За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж, 1 - через бойові дії (ФОТО) 1
За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж, 1 - через бойові дії (ФОТО) 5
За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж, 1 - через бойові дії (ФОТО) 3
За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж, 1 - через бойові дії (ФОТО) 6

В смт Костянтинівка Вознесенського району під час руху загорівся автомобіль Daewoo Sens. Водій повідомив про це рятувальників о 21:27 та спробував сам загасити пожежу за допомогою вогнегасника. Дієвих результатів це не дало. Черговий караул 25 ДПРЧ 4 ДПРЗ загасив полум’я о 21:39 на площі 2 кв. м, причина пожежі встановлюється.

П’ять разів минулої доби горіли суха трава, сміття, чагарники на відкритих територіях Миколаївського та Баштанського районів області на загальній площі близько 8 га. В усіх випадках спричинило займання необережне поводження з вогнем. Крім того, громадяни підпалюють поживні залишки на полях, тим самим заподіюють непоправну шкоду навколишньому середовищу та природі. Черговий такий епізод зафіксовано в с. Новопетрівське Костянтинівської ТГ Миколаївського району. Пожежу загасили вогнеборці 21 ДПРЧ на площі 4,5 га.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube