Доба війни на Миколаївщині: всі 3 ракети, що летіли на Очаків, збила ППО


06:4406.07.2022

В місті були 4 повітряні тривоги. Станом на 5 липня, починаючи в ночі та кожного ранку тривають обстріли з боку військ Росії. На Південнобузькому напрямку противник здійснював систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Осокорівка, Добрянка, Потьомкіне, Іванівка, Березнегувате, Партизанське, Червона Долина, Киселівка та Мирне. Зберігається подальша загроза завдання ракетних ударів по критичній інфраструктурі регіону, опівдні авіація ворога ракетами Х-59 атакувала портову інфраструктуру Очакова та Чорноморська. Усі три ракети знищені нашими силами ППО.

Зранку окупанти вдарили по Будинків культури “Корабельний” в Миколаєві, в результаті масованого ракетного обстрілу міста Миколаєва є влучання в об’єкти військової та цивільної інфраструктури, виникли пожежі, але рятувальні служби оперативно впоралися. Постраждалих немає. У Баштанці уражено будівлю адміністрації селища, сирзавод, сільськогосподарські площі у передмісті.

У селі Лимани – влучання ворожого снаряду біля школи: будівля зазнала пошкоджень від ударної хвилі. Попередньо інформації про людські втрати немає.

В Миколаєві через обстріли постраждали житлові будинки. Вибуховою хвилею та уламками у 7 багатоповерхівках вибило більше 200 вікон, у під’їздах пошкодило вхідні двері, у деяких квартирах людям довелось вирізати замки, щоб вибратись із помешкання.
Минулої доби на Миколаївщині поранення отримали 21 особа.

Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів та отримують необхідну допомогу.Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 317 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївську область. Ще 31 потерпілих отримали допомогу амбулаторно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube