На Миколаївщині за добу – 23 пожежі, 3 з яких – через російські обстріли (ФОТО)


08:3404.07.2022

Протягом доби, 3 липня, на території Миколаївської області зареєстровано 23 пожежі, три з яких виникли внаслідок бойових дій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків горіли житловий будинок, господарча споруда та 7 гаражів у смт Первомайське Первомайської територіальної громади та Куцурубській ТГ Миколаївського району.

Через необережне поводження з вогнем з боку невстановлених осіб 13 разів горіла суха трава, сміття, чагарники.

Пожежа зернових культур на корені та поживних залишків на полі сталась у Башатанській ТГ Баштанського р-ну.

На площі 2 га рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області її ліквідували.

Рятувальники 9 разів залучались до гасіння пожеж на території приватних житлових секторів. Горіли житлові будинки, господарчі будівлі та сінник у Бузькій ТГ Вознесенського району, Веселинивській ТГ Вознесенського району, Кривоозерській ТГ Первомайського району, м. Первомайськ та смт Врадіївка Первомайського району, мкр Варварівка м. Миколаєва.

На всі виклики забезпечено оперативне залучення підрозділів ДСНС.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування за минулу добу відпрацьовано 2 повідомлення стосовно виявлення громадянами боєприпасів. З початку агресії відпрацьовано 3441 повідомлення та вилучено 2907 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, на Миколаївщині було 27 пожеж за позаминулу добу, на двох травмувалися люди (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube