В Миколаєві внаслідок обстрілу зруйновано 2 поверхи 5-поверхового будинку, декількох людей врятували (ФОТО)


09:3029.06.2022

О 06:25 в результаті попадання боєприпасу в п’ятиповерховий житловий будинок в одному з районів міста сталося руйнування квартир в одному під’їзді з третього по п’ятий поверх із подальшою пожежею.

В Миколаєві внаслідок обстрілу зруйновано 2 поверхи 5-поверхового будинку, декількох людей врятували (ФОТО) 1
В Миколаєві внаслідок обстрілу зруйновано 2 поверхи 5-поверхового будинку, декількох людей врятували (ФОТО) 3

Наразі на місці працюють чергові караули державних пожежно-рятувальних частин міста, чергові зміни оперативно-координаційного центру та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Також, до ліквідації наслідків залучено 10 взвод Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону ДСНС України, бригади швидкої медичної допомоги, екіпажі патрульної поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго”, АТ “Миколаївгаз”. Додатково на місці постраждалим мешканцям допомогу надають волонтери Товариства Червоний Хрест України Миколаївської області.

Наразі відомо про 3 загиблих та одного постраждалого цивільного. Також, при виконанні робіт за призначенням постраждав один співробітник ДСНС. Підрозділами врятовано ще одного мешканця будинку та двох евакуйовано. Всі постраждалі госпіталізовані до лікувальних закладів або їм надана допомога на місці. Аварійно-рятувальні та пошукові роботи тривають.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube