«Оперативка» по півдню: обстріл «Смерчами» Апостолово, ракетний обстріл Миколаєва і перехоплені дві ворожих ракети на Одещині (ВІДЕО)


16:4623.06.2022

Ситуація в операційній зоні на південному напрямку станом на 13.00 сьогодні, 23 червня, характеризується стабільним напруженням та потужним контролем наших сил.

Про це повідомили в ОК «Південь», передає Інше ТВ.

Противник продовжує ведення бойових дій, відступаючи на запасні рубежі оборони. При цьому застосовують тактику ракетних ударів, обстрілів важкою артилерією й реактивними системами залпового вогню щойно звільнених або глибоко тилових територій.

Вночі вогнем “Смерчу” в Апостоловому ворог вдарив по соціальній інфраструктурі та приватному житловому сектору забороненими касетними снарядами. Зруйновано кілька будівель, є поранені. Місто частково без світла та води. На вулицях та подвір’ях після обстрілу залишилися касетні боєприпаси. Рятувальники відвели людей у безпечні місця. Триває робота піротехників.

На півночі Херсонщини рашистська диверсійно-розвідувальна група, намагаючись проникнути в тил наших військ, наразилася на вогневу відсіч і, понісши втрати, відступила.

На світанку по одному з ворожих командно-спостережних пунктів та скупченню їх військової техніки відпрацьований удар гелікоптерами. За ніч підтверджено, що ворог втратив 9 рашистів, самохідну гаубицю «Мста-С» та легкий багатоцільовий транспортер-тягач. Решта – уточнюється.

Корабельне угруповання ворожих сил в північно-західній частині Чорного моря на 5 ракетних кораблях має 40 крилатих ракет. Небезпека ракетних ударів по південним регіонам зберігається.

Миколаїв знов атаковано 3 крилатими ракетами наземного базування з окупованої території Херсонщини. Влучання відбулося у виробничу та соціальну інфраструктуру міста, поранено одну цивільну особу.

По Одещині вдарили ще 2 крилаті ракети, які успішно ліквідовано силами протиповітряної оборони.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні Миколаїв зазнав удару 3 крилатими ракетами наземного базування, 1 людина поранена



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube