Миколаїв отримав партію насосного обладнання для викачування питної води з артезіанських свердловин (ФОТО)


06:3523.06.2022

Загалом прибуло 20 італійських свердловинних електронасосів Pedrollo 4SR4/22 F-PD та 20 пристроїв захисту й управління Економ АКН-11-2.2 українського виробництва на загальну суму 600 тис. грн..

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Ця допомога місту стала можливою завдяки партнерам з команди проекту USAID Україна «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Як зазначається, насоси серії Pedrollo 4SR-F рекомендуються для використання в побутовому секторі, комунальному господарстві та промисловості. У поєднанні з гідроакумуляторами вони використовуються для розподілу води, іригації, мийних установок, підвищення тиску в системах, в протипожежних установках і т.п. Його продуктивність до 100 л/хв (6 м³/год) при максимальному зануренні до 200 м.

Пристрій захисту та управління Економ АКН-11-2.2 використовується для автоматизації водопостачання з артезіанських свердловин та забезпечення комплексного захисту насоса від аварійних режимів (захист від струмових перевантажень, короткого замикання тощо).

Як повідомляло Інше ТВ, 13 червня до міста прибула чергова партія установок від компанії Water Mission. Це дві установки, вироблені компанією Nerex.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube