Доба війни. Внаслідок обстрілів Миколаєва пошкоджене майно 2 приватних підприємств, є загиблі й поранені


22:0121.06.2022

Станом на 21 червня в Миколаєві були 3 повітряні тривоги. Активність наших дій змушує ворога застосовувати відчайдушні засоби впливу. Обмежений в маневрах і скований в просуванні вперед, противник на суходолі намагається втримуватися на крайньому облаштованому рубежі оборони. Тим часом з повітря і з тимчасово окупованого Криму наносить масований ракетний удар. Намагаючись посилити свій вплив на нашу оборону і контрнаступальні дії, ворог застосував заборонені нормами міжнародного гуманітарного права запалювальні боєприпаси, загроза ракетного удару лишається актуальною, як не виключена і спроба висадки десанту.

Внаслідок сьогоднішніх обстрілів Миколаєва пошкоджене майно двох приватних підприємств (будівлі та автомобілі). Одна особа загинула. Також станом на 19:00 відомо про трьох поранених.

Ще вдень був удар. Попередньо зараз у нас 6 поранених, один мирний помер. І один поранений у дуже тяжкому стані.

Російські війська обстрілювали як села Миколаївської області, так і місто Очаків. Вранці знову завдано ракетного удару з повітря та реактивними системами залпового вогню з Херсонського напрямку по Миколаєву та передмісті. Ворог продовжує руйнувати портову інфраструктуру та сільськогосподарські площі. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Обстановка у регіоні дуже складна. Особливо у населених пунктах, що знаходяться біля Снігурівки, Зеленодольської громади та на кордоні з Миколаївщиною.

За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 15 людей, дітей серед поранених немає. Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 289 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 98 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube