За вчора на Миколаївщині ворог обстріляв 5 громад


09:3618.06.2022

Про поранених інформація уточнюється.

Про це йдеться в інформації щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 18 червня від Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Баштанський район:

Вчора 17 червня обстрілів зазнала Широківська громада. Потерпілих немає. Зруйновано фермерські склади та три житлових будинки.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Миколаївський район:

Впродовж доби були обстріли с. Парутине Куцурубської громади. Потерпілих немає. Пошкоджено житлові будинки та автомобілі.

За попередньою інформацією, зафіксовано понад 12 прильотів ворожих касетних снарядів. Деякі з них залишаються нездетонованими.

Вдень 17 червня внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків у с. Лимани Галицинівської громади виникла пожежа житлового будинку та гаражів. Потерпілих немає.

Після ворожих обстрілів ввечері 17 червня у с. Лупареве Галицинівської громади зайнялася суха трава та чагарники на відкритій території.

Вночі з 17 на 18 червня були обстріли Первомайської громади. Потерпілих немає. Інформація щодо руйнувань поки що невідома.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, Ліквідація наслідків вчорашнього ракетного удару по Миколаєву: відновлено енергозабезпечення у більшості будинків, для охочих організували евакуацію та розселення — мер



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube