Ліквідація наслідків вчорашнього ракетного удару по Миколаєву: відновлено енергозабезпечення у більшості будинків, для охочих організували евакуацію та розселення – мер


08:0218.06.2022

Вчора, 17 червня, цілий день комунальні служби, надзвичайники та аварійні бригади працювали на місцях обстрілів Миколаєва.

Що вдалося зробити, повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Відновлено елекропостачання у 15 будинках, однак частина об‘єктів ще залишається без світла. Також близько 300 абонентів без газопостачання. Ремонтні роботи продовжимо завтра.

Внаслідок обстрілів в 11 будинках пошкоджені покрівлі. Дах в одному багатоквартирному будинку зруйнований вщент. Також стало відомо про пошкодження ударною хвилею вікон у двох закладах освіти.

Забезпечили постраждалих питною водою, гарячим харчуванням і сухпайками. Роздали людям плівку, брезент і ОСБ-плити. Також вирішуємо питання із придбанням вхідних дверей.

Для всіх охочих організована евакуація та розселення.

До усунення всіх наслідків обстрілів на місцях цілодобово чергуватимуть правоохоронці. Усі необхідні роботи продовжимо на вихідних», – повідомив мер.

Як повідомляло Інше ТВ, внаслідок вчорашнього ранкового ракетного удару по Миколаєву загинуло 2 особи, ще 20 поранені.

Також повідомлялось, що Гуманітарний штаб Миколаївщини закупить та встановить пошкоджені внаслідок ракетного удару по Миколаєву вікна і двері в будинках (ФОТО, ВІДЕО).

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вчора повідомив, що внаслідок ракетних ударів було пошкоджено 21 багатоквартирний будинок, 3 приватні будинки, трансформаторну підстанцію, приміщення спортивного клубу та промисловий об’єкт.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube