У школах Миколаєва Останній дзвоник 2021-2022 навчального року прозвучав в онлайн-форматі (ВІДЕО)


08:1203.06.2022

Сьогодні, 3 червня, в навчальних закладах Миколаєва повинен був прозвучати Останній дзвоник 2021-2022 навчального року.

Він прозвучав, але в онлайн-форматі.

Відео-привітання до вчителів, учнів та їх батьків було розміщено на фейсбук-сторінці управління освіти Миколаївської міської ради, передає Інше ТВ.

Управління освіти ММР заявляє, що «освіта завдяки талановитим педагогам і цілеспрямованим батькам наших учнів гідно впоралася з усіма викликами дистанційного навчання».

«Ми вкотре дякуємо усім освітянам, батькам, учням за те, що в цей складний час ви стоїте пліч-о-пліч – волонтерите, надаєте прихисток, підтримуєте, вірите, що скоро усі ми повернемося до звичного мирного життя, що скоро знову зустрінемось всі разом у школі. Дорогі випускники! Пам’ятайте: саме ви – найцінніший скарб для України і головний потенціал. Від вашої старанності, жаги до знань, сумлінності залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни. Бажаємо кожному щасливої долі і здійснення найзаповітніших мрій, світлого майбутнього у нашій незалежній Укарїні», – йдеться у відео-привітанні.

Як повідомляло Інше ТВ, для цьогорічних випускників 9 та 11-х класів видача документів запланована з 10 червня, для випускників 4-х класів — з 17 червня. Учні 1-3, 5-8 та 10-х класів отримають табель навчальних досягнень з 6 червня.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube