ВСУ знешкодила 2 швидкісні десантні катери в Дніпро-Бузькому лимані, – ОК “Південь”


06:0302.06.2022

В нашій операційній зоні триває ведення бойових дій по зайнятих рубіжах. Ворог не знаходить сил та підтримки для створення нових ударних угруповань. Намагається компенсувати свою нездатність до атак авіаційними та артилерійсько-ракетними ударами.

Парою ворожих гелікоптерів Мі-8 атаковані наші позиції. Без втрат.

А ось безпілотні розвідники, що збирали інформацію з неба над Миколаївщиною, відзвітувати не встигли, оскільки були влучно збиті нашими зенітно-ракетними підрозділами.

Знов важкою ствольною артилерією типу «Піон» та реактивною системою залпового вогню «Ураган» був обстріляний Миколаїв. По житлових кварталах хаотично гатили 203 мм снаряди, а касетні – трощили промислову інфраструктуру. Одна людина загинула, щонайменше троє отримали поранення.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи за добу ліквідували 21 рашиста, 1 зенітну та 1 самохідну артилерійську установки, 4 танки Т-72, 4 одиниці броньованої та 3 автомобільної техніки, 3 БПЛА, 3 польових пунктів боєприпасів, а також 2 швидкісних десантних катери, що були приховані рашистами в Дніпро-Бузькому лимані в готовності до відпрацювання диверсійної-розвідувальних дій. Не сталося.

Тим часом, в Чорному морі кількість кораблів, що погрожують ракетними ударами зросла до 3, десантних – не спостерігається. Рашисти відтягнули 2 підбитих «потопельника» з числа «Рапторів» від Зміїного до пункту базування в Севастополі із залишками надії їх реанімувати.

Загроза ракетних ударів і з моря, і з повітря, і з тимчасово окупованої території залишається актуальною. Ворог, щоб хоч якось виправдати своє руйнування цивільних об’єктів, продовжує інформаційні вкиди про розташування військових підрозділів в соціально чутливих місцях (школах, лікарнях, дитячих садках і т.п). Будьте уважними і пильними, довіряйте тільки достовірним джерелам інформації. Вірте в сили оборони та безпеки і не заважайте їм виконувати свої завдання.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube