У Миколаєві на пожежі загинув 68-річний чоловік (ФОТО)


10:2631.05.2022

За добу в Миколаївській області виникло п’ять пожеж.

Одна з них – через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій та чотири пожежі в житлі, де загинула одна людина.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зокрема, необережність під час паління призвела до загибелі чоловіка 1954 р.н. Про пожежу в житловому будинку по вул. Бузника мкр Тернівка м. Миколаєва рятувальників сповістили о 20:17. Вогнеборці 1 ДПРЧ двома ланками газодимозахисної служби пожежу площею 5 кв. м ліквідували о 20:30. На місці також працювали чергова зміна ОКЦ, співробітники поліції та медики.

Ще три пожежі житлових будинків ліквідували рятувальники 18, 3 та 20 ДПРЧ. Вогневі випадки зафіксовано у с. Велика Мечетня Первомайського району та у м. Миколаїв і Новий Буг. Оперативними діями чергових караулів вдалось врятувати помешкання від знищення. Причини виникнення пожеж встановлюють спеціалісти.

Піротехнічними групами здійснено роботи по 23 адресам та вилучено 50 боєприпасів у мкр Матвіївка м. Миколаєва та м. Баштанка.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора в Миколаєві після ранкового обстрілу гасили дах та приміщення сільськогосподарського підприємства (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube