На Миколаївщині за добу загасили 2 пожежі – обидві спалахнули через коротке замикання


09:0027.05.2022

За чергову добу пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували 2 пожежі.

Про це йдеться у зведенні ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 13:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті однокімнатної квартири на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку на проспекті Незалежності м. Южноукраїнськ Вознесенського району. На місце направлено відділення 25 ДПРЧ 1 ДПРЗ. Пожежу на площі 15 кв. м о 14:00 ліквідовано, її спричинило коротке замикання електропроводки. Вогнем знищено меблі, побутова техніка, речі домашнього вжитку.

Також через коротке замикання електропроводки виникла пожежа гаража на території приватного домоволодіння по вул. Титова с. Каравелове Мішково-Погорілівської територіальної громади Миколаївського району. Вогнеборці 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідували пожежу на площі 45 кв. м.

Групою піротехнічних робіт 26 травня відпрацьовано 14 повідомлень, вилучено 59 боєприпасів. З початку російської агресії вилучено 3148 вибухонебезпечних предметів з території Миколаєва та його передмість.

Як повідомляло Інше ТВ, В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине — Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube