Громадська організація, яка спеціалізується на документуванні воєнних злочинів за стандартами МКС, побувала у Миколаєві (ФОТО)


17:4221.05.2022

20 травня слідчі поліції, криміналісти, представники окружної прокуратури і  громадської організації «Truth Hounds» провели додаткові огляди готелю «Інгул», який був зруйнований внаслідок ворожої атаки, та закладу охорони здоров’я.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури і відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Truth Hounds — це команда досвідчених спеціалістів з прав людини, яка документує воєнні злочини і злочини проти людства з 2014 року відповідно до стандартів Міжнародного кримінального суду. Зокрема, команда Truth Hounds здійснила понад 50 польових місій з виявлення фактів воєнних злочинів у східній Україні та Криму у співпраці з брюссельською організацією International Partnership for Human Rights, а також три десятки місій в рамках інших проектів.

Як підкреслюють у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, завдяки проведеним слідчим діям здобуто додаткові докази, які в подальшому будуть використанні для притягнення до відповідальності винних осіб.

Як повідомляло Інше ТВ, готель «Інгул» був атакований російською ракетою 21 березня.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube