В Миколаєві гасили пожежі, що виникли внаслідок влучання ракет


09:0719.05.2022

Оперативна інформація станом на 08:00 19 травня. За чергову добу зареєстровано 8 пожеж, 4 з яких виникли внаслідок російської агресії та обстрілів територій Миколаєва та област.

Чергові караули 3 ДПРЧ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління загасили пожежі двох приватних житлових будинків на вул. Маршала Василевського м. Миколаєва на площі 50 кв. м та 15 кв. м, які виникли внаслідок влучання ворожої ракети у житловий сектор.

Вогнеборці 16 ДПРЧ ліквідували пожежу приватного житлового будинку на вул. Академіка Решетова с. Білозірка Миколаївського району площею 50 кв. м.

Відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони загасило пожежу дачного будинку на вул. Садовій СВТ “Лимани” на площі 30 кв. м.

З інших причин також зареєстровано 4 пожежі, які загасили підрозділи ДСНС:

– на вул. Бугогардівська мкр Велика Корениха м. Миколаєва горів приватний житловий будинок. Черговий караул 19 ДПРЧ загасив пожежу на площі 40 кв.м, її причина встановлюється;

– займання сухої трави на відкритій території ліквідували вогнеборці 20 ДПРЧ, тут горіло на площі 1000 кв. м за межами м. Новий Буг Баштанського району.

Також чергове відділення 21 ДПРЧ загасило сухостій на площі 250 кв. м за межами с. Себине Костянтинівської ТГ Миколаївського району. Пожежі спричинило необережне поводження з вогнем.

Причина пожежі сміття на полігоні твердих побутових відходів на Єланецькому шосе с. Таборівка Бузької ТГ Вознесенського району встановлюється. Вона ліквідована відділеннями 12 ДПРЧ із залученням водовозки та двох тракторів комунального підприємства “СОМ” на площі 1 га.

Піротехнічними групами протягом 18 травня відпрацьовано 6 звернень та вилучено 11 боєприпасів. Загалом, з початку війни, вилучено 1879 боєприпасів та відреаговано на 2858 викликів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube