За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО)


09:3217.05.2022

За чергову добу пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області здійснено 7 виїздів на гасіння пожеж, 6 з яких виникли внаслідок російської агресії та обстрілів територій Миколаєва та області.

Чергові караули 2, 3, 4 та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління загасили пожежу покрівлі меблевого салону на проспекті Центральному м. Миколаєва на площі 100 кв. м, а також автомобіля Daewoo, припаркованого у дворі за цією ж адресою на площі 5 кв. м.

За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 1
За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 9

Вогнеборці 9 ДПРЧ 3 ДПРЗ ліквідували пожежу веранди приватного житлового будинку та автомобіля ВАЗ на вул. Березнегуватська смт Березнегувате Березнегуватської селищної ради Баштанського району на площі 20 кв. м.

За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 3
За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 10

Вогнеборці 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідували 3 пожежі на території Миколаївського району, які виникли внаслідок ворожих обстрілів – на вул. 86 Гвардійської Дивізії с. Шевченкове Шевченківської ТГ ліквідували пожежу двох гаражів та господарчої споруди на території двох приватних домоволодінь на площі 60 кв.м;

За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 5
За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 11

– пожежу 6 гаражів на території гаражного кооперативу “Луч” на території Шевченківської ТГ Миколаївського району;

– на площі 1 000 кв. м пожежу складу на одному з підприємств на території Шевченківської ТГ Миколаївського району;

За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 7
За добу 6 із 7 пожеж на Миколаївщині виникли внаслідок обстрілів (ФОТО) 12

Також займання літньої кухні на території приватного домоволодіння на вул. Малко-Тернівська мкр Тернівка м. Миколаєва. Пожежу на площі 20 кв. м ліквідували вогнеборці 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ, її причина встановлюється.

Рятувальники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення надавали допомогу співробітникам поліції у вилученні тіла загиблої жінки 1939 р. н., яка впала у колодязь глибиною 5 м на території приватного домоволодіння на вул. Сагайдачного м. Миколаєва.

Піротехнічними групами протягом 16 травня відпрацьовано 26 звернень та вилучено 37 боєприпасів. Загалом, з початку війни, вилучено 1844 боєприпаси та відреаговано на 2818 заявок, з 3007 наданих.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube