На Миколаївщині заступник керівника ОП побачив масштаби руйнувань доріг і мостів, завдані окупантами, – обіцяє, що все буде відновлено (ФОТО)


14:0013.05.2022

У Миколаївській області створюють умови для проїзду попри зруйновані мости та шляхопроводи.

Про це на своєму телеграм-каналі повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, передає Інше ТВ.

«Сьогодні побачив масштаби руйнувань завдані нам рф. Мости, дороги — все те, що вони не бачили на власній батьківщині, є і буде на нашій», – написав Тимошенко.

За його інформацією, тимчасові будови для проїзду вже обладнані у Вознесенську та Новій Одесі. На ділянці Благовіщенське-Миколаїв тривають роботи з розбирання зруйнованого мосту. По дорозі Калинівка–Снігурівка поки що проїзду немає через ворожі обстріли.

«Після завершення бойових дій все зробимо кращим, ніж було. Відновлення інфраструктурних об‘єктів в усіх регіонах Україні відбувається після узгодження з військовими адміністраціями та Збройними силами України», – зауважив Тимошенко.

Як повідомляло Інше ТВ, у інтерв’ю заступник начальника Миколаївської ОВА Валентин Гайдаржи заявив, що на відновлення та ремонт доріг Миколаївської області необхідно 97 млрд.грн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube