За сьогодні на Миколаївщині вилучено 39 рашистських боєприпасів (ВІДЕО)


19:1707.04.2022

17 піротехніків у складі трьох відділень групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області щодня залучаються до ліквідації наслідків ворожих обстрілів на теренах нашого краю.

Кумулятивні елементи касетних боєприпасів реактивних систем залпового вогню, міни, бомби, артснаряди, нерозірвані частки ракет — це не весь перелік вибухонебезпечних предметів, які вилучають піротехніки щодня.

Про це повідомляють в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Сьогодні, 7 квітня, здійснено виїзд за 50 адресами та вилучено 39 боєприпасів. Їх загальна кількість, на жаль, примножується щодня. З початку військових дій вже відпрацьовано 1180 заявок, вилучено 804 боєприпаси.

Хоча фахівці і вживають всіх можливих заходів для унеможливлення травматизму громадян, але все ж необхідно пам’ятати, що будь-які маніпуляції з небезпечними знахідками можуть коштувати втрати здоров’я та навіть життя. Пам’ятайте, у разі виявлення предмета схожого на боєприпас не чіпайте його та повідомте екстрені служби за номерами “101” або “102”.

Як повідомляло Інше ТВ, Кохання сильніше за війну: двоє рятувальників Миколаївщини уклали шлюб (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube