Трохи містики на ніч. Нібито Ванга бачила вбивство Путіна в 2024 році


22:4128.12.2023

Про Вангу, яку іноді називають балканським Нострадамусом, посилаючись на відомого французького астролога, кажуть, що вона передбачила 11 вересня і війну в Україні.

Вона також нібито зробила кілька пророцтв про 2023 рік, включаючи шокуюче про вибух атомної електростанції, що зруйнує нашу планету, а також коротке твердження про те, що орбіта Землі різко зміниться цього року – з руйнівними наслідками. Очевидно, що на даний момент не сталося ні того, ні іншого, зазначає New York Post.

І хоча Ванга померла 26 років тому, коли їй було 85 років, послідовники екстрасенса кажуть, що вона все ще має безліч передбачень на 2024 рік, оскільки вона робила пророцтва перед своєю смертю.

Вона бачила все – в тому числі ліки від раку і здатність людини подорожувати в часі, як вона стверджувала.
Хоча вважається, що вона дійсно зробила деякі передбачення перед смертю, неясно, чи деякі з них насправді були створені інтернет-тролями. Тим не менш, багато хто щиро вірить у її посмертну мудрість.

Американське видання пропонує вашій увазі сім її передбачень на 2024 рік.

Вбивство Путіна

Баба Ванга передбачила, що Путіна буде вбито.
Президент Росії Володимир Путін буде вбитий одним зі своїх співвітчизників у 2024 році, вважала Ванга.

За збігом обставин, лише минулого місяця хтось на російському Telegram-каналі під назвою “Генерал СВР” неправдиво заявив, що Путін помер і залишився лише його двійник; однак Кремль заперечив, назвавши це “абсурдом”.

Андрій Юсов, речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, пізніше звинуватив Росію в поширенні чуток про смерть Путіна, щоб перевірити його популярність.

Європейський терор

Ванга припускала, що наступного року Європу чекає сплеск тероризму і що “велика країна” проведе випробування біологічної зброї або здійснить теракти.

Кліматичні катастрофи
Вона передбачила, що наступного року буде багато природних катаклізмів.

Ванга сказала, що крім погодних явищ, може також відбутися підвищення рівня радіації.

Економічна криза

Ванга передбачила, що зростання боргів, глобальна напруженість і перехід влади від Заходу до Сходу спричинять економічну кризу.

Кібератаки

Вона сказала, що хакери почнуть націлюватися на інфраструктуру, таку як електромережі та водоочисні споруди, що посилить загрози національній безпеці.

Технологічна революція

Ванга говорила, що квантові обчислення стануть великим проривом, оскільки квантові комп’ютери обробляють інформацію швидше, ніж стандартні комп’ютери.

Вона також передбачила збільшення використання штучного інтелекту (ШІ).

Медичні відкриття

У Ванги були і хороші новини – незабаром ми отримаємо ліки від раку і хвороби Альцгеймера.

На додаток до її семи прогнозів на наступний рік, людство може розраховувати на вирішення проблеми голоду в світі між 2025 і 2028 роками, повідомляє Euro News.

Найшвидше все це маячня, інкше про такі прогнози було б відомо раніше, але, погодьтеся, про смерть Путіна – це мінімум обнадійливо. Мільйони людей на планеті бажають одного й того ж, а за законами матеріалізації ідей це рано чи пізно має справдитися. Краще, щоб раніше.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube