Американець, який зірвав джекпот лотереї у розмірі $1,35 млрд, тепер судиться з матір’ю своєї 11-річної доньки – за те, що вона їй розказала про виграш


23:0029.11.2023

Житель штату Мен у США, який в січні виграв джекпот лотереї Mega Millions у розмірі $1,35 млрд, судиться з матір’ю своєї доньки через те, що вона нібито порушила угоду про нерозголошення, розповівши про виграш родині переможця.

Про це йдеться у федеральному позові, пише LIGA.net.

Чоловік, імені якого не називають, купив історичний виграшний квиток 13 січня. Це четвертий за величиною виграш усіх часів. Переможець обрав одноразову виплату в розмірі 724 млн доларів США, повідомляє PEOPLE. Це альтернатива поступовій виплаті $1,35 млрд. Йдеться про суми до виплати податків.

Про виграш дізналося кілька близьких родичів щасливчика. Згідно з позовом, мати доньки переможця (про характер відносин між чоловіком і жінкою не повідомляється), нібито підписала угоду про нерозголошення, яка зобов’язувала її зберігати таємницю до червня 2032 року, коли їхній доньці виповниться 18 років. Судовими документами поділилося видання The Daily Beast

Переможець лотереї вимагає назвати імена усіх, кому було передано “несанкціоноване” розголошення. Також він вимагає відшкодування збитків у розмірі не менше $100 000 доларів за кожне розголошення. Переможець стверджує, що зазнав непоправної шкоди, від якої “не існує адекватних засобів правового захисту”.

Як повідомляло Інше ТВ, Індієць виграв джек-пот лотереї напередодні продажу свого будинку через банкрутство



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube