Site icon inshe.tv

Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО)

До працівників поліції звернулася жителька Козівської територіальної громади та повідомила про те, що її, ймовірно, обікрав сусід.

Про це повідомляє МВС України у Фейсбуці.

У перші дні повномасштабного вторгнення жінка зібрала усі зароблені гроші та дорогоцінні прикраси, закрила їх у скляні банки та закопала. Додому приїхала через півтора року, але скарб вже не знайшла. Жінка вирішила, що її сховок знайшов сусід, оскільки має металошукач, та написала заяву у поліцію. Пенсіонер усе заперечував.

У ході розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію, перекопавши її. І це дало результат — правоохоронці віднайшли усі сховані банки. Як виявилось, жінка просто не запам’ятала точне місце, де вона закопала свої коштовності. Кримінальне провадження слідчі закрили.

Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО) 1

Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО) 3 Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО) 5

Читайте: Українці за останній місяць збільшили купівлю валюти у банках на 50%

Exit mobile version