Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО)


18:5926.09.2023

До працівників поліції звернулася жителька Козівської територіальної громади та повідомила про те, що її, ймовірно, обікрав сусід.

Про це повідомляє МВС України у Фейсбуці.

У перші дні повномасштабного вторгнення жінка зібрала усі зароблені гроші та дорогоцінні прикраси, закрила їх у скляні банки та закопала. Додому приїхала через півтора року, але скарб вже не знайшла. Жінка вирішила, що її сховок знайшов сусід, оскільки має металошукач, та написала заяву у поліцію. Пенсіонер усе заперечував.

У ході розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію, перекопавши її. І це дало результат — правоохоронці віднайшли усі сховані банки. Як виявилось, жінка просто не запам’ятала точне місце, де вона закопала свої коштовності. Кримінальне провадження слідчі закрили.

Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО) 1

Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО) 3 Жінка звинуватила сусіда у крадіжці заощаджень, які закопала на городі. Поліція банки знайшла, але осад залишився (ФОТО) 5

Читайте: Українці за останній місяць збільшили купівлю валюти у банках на 50%



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube