В Аргентині чоровік купив на ринку той-пуделів. Вони виявилися накачаними стероїдами тхорами (ФОТО)


21:0606.08.2023

Аргентинець придбав двох пуделів за 150 доларів, але згодом з’ясував, що вони — тхори, накачані стероїдами. Цією історією поділились у Mirror.

Чоловік з Аргентини думав, що придбав іграшкових пуделів на місцевому ринку, але коли він привів їх на перший прийом до ветеринара, то виявив, що насправді це тхори, накачані гормональними препаратами

Білий пухнастий тхір і білий пухнастий пудель пліч-о-пліч.

В Аргентині чоровік купив на ринку той-пуделів. Вони виявилися накачаними стероїдами тхорами (ФОТО) 1
В Аргентині чоровік купив на ринку той-пуделів. Вони виявилися накачаними стероїдами тхорами (ФОТО) 7

У Катакармі, Аргентина, неназваний чоловік витратив 150 доларів на двох тварин, які мали бути “іграшковими” пуделями, і приніс їх додому до своєї сім’ї, повідомляє Daily Mail. На його жах, коли він привів їх на перше щеплення, ветеринар повідомив йому, що це не пуделі.

Вони навіть не були собаками. Виявилося, що на ринку, де чоловік купив цих створінь, працювали аферисти. Там розводили і продавали білих тхорів, яких при народженні накачували гормонами, а шерсть вичісували так, щоб вони здавалися надзвичайно пухнастими.

В Аргентині чоровік купив на ринку той-пуделів. Вони виявилися накачаними стероїдами тхорами (ФОТО) 3
Білий той-пудель

Той-пудель іноді може нагадувати великого гризуна, але є кілька ключових відмінностей, які допоможуть їх розрізнити.
Тхори мають загострені носи та мордочки, як і більшість гризунів, але з такою великою кількістю хутра їх легко прийняти за крихітних песиків. Той-пуделі – популярна порода в усьому світі, і чим вони менші, тим дорожчі. Ці крихітні тварини часто бувають розміром з гризуна, і, очевидно, це дозволяє легко продавати їх людям, які нічого не підозрюють.

В Аргентині чоровік купив на ринку той-пуделів. Вони виявилися накачаними стероїдами тхорами (ФОТО) 5
В Аргентині чоровік купив на ринку той-пуделів. Вони виявилися накачаними стероїдами тхорами (ФОТО) 8

У тхорів гостріші носи і менші вуха, ніж у собак, наприклад, але буває важко визначити, коли хутро тхора було вичесане, як у цьому випадку (Зображення: Burton Mail)
Це продовження шахрайства на гігантському ринку La Salada, де інша жінка повідомила владі, що їй сказали, що вона купує собаку породи чихуахуа, але так само, коли вона повернулася додому, родичі повідомили їй, що в підсумку вона купила великого тхора. Жодна з цих жінок не подала офіційних скарг.

Зазвичай той-пудель коштує в США близько 1000 доларів, тоді як тхора можна придбати всього за 75 доларів. Тхори також є чудовими домашніми улюбленцями, тож, можливо, це не була повна втрата – ці маленькі пухнасті гризуни надзвичайно пустотливі та грайливі, і їх можна навіть дресирувати так само, як і маленьку собаку.

Чарівне цуценя іграшкового пуделя на руках у люблячого господаря. Маленька чарівна собачка з кумедною кучерявою шерстю з дорослою жінкою. Крупним планом, копіювати.
Чоловіка і жінку двічі обдурили на аргентинському ринку, коли вони намагалися купити собак, але в підсумку купили тхорів.

Пуделі бувають різних кольорів, тоді як тхори зазвичай чорні, коричневі або білі. Тхори зазвичай менші, важать близько трьох фунтів, тоді як той-пудель може важити від п’яти до 10 фунтів. Крім того, пуделі гавкають і видають очевидні звуки, в той час як тхори шиплять і кудкудакають.

Нарешті, майте на увазі, що надійні заводчики зацікавлені в тому, щоб собаки потрапляли в хороші домівки, і не проти того, щоб люди витратили деякий час, щоб перевірити тварину і подумати про неї. Якщо хтось намагається змусити вас купити тварину або ви перебуваєте на ринку і не впевнені – швидше за все, вас намагаються обдурити.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube