Російські туристи в Туреччині намагалися вкрасти 35 кг «гостинців» (ВIДЕО)


07:1002.08.2023

Росіяни на відпочинку регулярно потрапляють у скандальні ситуації. Цього разу у номері російських туристів знайшли понад 35 кг «гостинців». Відео публікують у мережі, пише Главком. На кадрах видно, як співробітники готелю витягують величезні пакунки з їжею з холодильника.

Коли саме стався інцидент не відомо, але повідомляється, що це сталося в готелі в Анталії. З холодильника дістали кілька пакетів з олією, сухофруктами, фруктами, різними снеками, газованими напоями, сіллю, цукром, кавою та іншими продуктами. Співробітниця готелю, яка все це знімала на камеру, турецькою коментувала те, що відбувається.

Жінка-росіянка спробувала виправдати пакети тим, що везе гостинці до Росії рідним, потім і зовсім заявила, що вони залишили це все співробітникам готелю як презент. Наприкінці відео росіянка заявила, що 35 кг їжі – це перекус у поїзд.

«Це гостинці… Та це ми вам залишили … Дорога, ну в поїзд поїсти. Це нам дали у вас у ресторані. Ми їдемо сьогодні, дайте нам в дорогу поїсти», – заявляла туристка з Росії.

Читайте: “В очах паніка” – як російські туристи їдуть з Криму під час вибухів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube