Путінський генерал-нацюцюрник станцював стриптиз. Тепер ясно, про яку готовність військ РФ в Білорусі йдеться (ВІДЕО)


18:3127.02.2023

В мережу злили відео, на якому путінський генерал, герой РФ, заступник головнокомандувача сухопутних військ, Олександр Матовніков танцює стриптиз на камеру.

“Для кого було записано відео, і хто його злив у мережу – невідомо. Не здивуємося, якщо старий збоченець і записував це відео для путіна”, – пишуть Telegram-канали.

Інші пишуть, що це привіт для чергової коханки – генерал вже двічі одружений, але вважає, що ще здатний на більше.

На кадрах видно, що генерал в банному рушнику на стегнах ритмічно пританцьовує, демонструючи свої причандали (на щастя, всю “красу” прикрили квадратиком). Також він повертається спиною і манливо крутить сідницями. Тож, може йдеться не про коханок, а про коханця? В ерефії все, як завжди: скрепи – це для народу, а для можновладців – безмірна розбещеність. Ось такі вони, традиційні сімейні цінності рашистів.

Зазначимо, що Олександр Матовніков – російський державний і військовий діяч, генерал-лейтенант (2018), герой Російської Федерації (2017), заступник головнокомандувача сухопутних військ РФ з 22 січня 2020 року.

Брав участь у кількох спецопераціях, зокрема на Північному Кавказі, у Сирії, а згодом, за даними Telegram-каналів, був відправлений командувати до Білорусі.

У 2018-му році він засвітився разом з Путіним під час призначення на посаду. Зараз йому 57 років.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube