Кандидат до Конгресу США знявся в порно в рамках передвиборної кампанії (ФОТО)


07:3317.10.2022

53-річний Майк Іткіс виступив за “позитивний підхід до сексу” та завантажив відео з порноакторкою Ніколь Сейдж на платформу PornHub у “якості елемента розмови”.

Незалежний кандидат до Конгресу США від 12 округу у Нью-Йорку Майк Іткіс знявся у порно в рамках своєї передвиборчої кампанії. Він пояснив, що зняв такий ролик, щоб продемонструвати свою відданість “позитивному підходу до сексу”. Про це пише американське видання Complex, повідомляє Фокус.

Майк Іткіс
Майк Іткіс

Повідомляється, що 53-річний політик завантажив відео з порноакторкою Ніколь Сейдж на платформі PornHub в якості елемента розмови.

“Якби я просто говорив про це, це не продемонструвало б мою відданість цьому питанню. І той факт, що я справді зробив це, був величезним досвідом навчання, і це справді вплинуло на елементи на моїй платформі”, — сказав він.

Кандидат до Конгресу США знявся в порно в рамках передвиборної кампанії (ФОТО) 1

Майк Іткіс виступає за “Секс-позитивний підхід”, а саме:

  • сексуальні права;
  • право жінок на аборт;
  • звільнення чоловіків від аліментів, якщо дитина була народжена без їхньої згоди;
  • скасування законів про перелюб;
  • декриміналізацію та легалізацію секс-роботи.

Він зазначив, що не любить виставляти своє приватне життя напоказ, але в даному випадку вважав, що має особисто взяти участь у тому, за що виступає.

Позиція кандидата у війні в Україні.

Майк Іткіс вважає, що США мають підтримати закінчення війни в Україні, “навіть якщо їхні цілі відрізняються від цілей українського уряду”. Він також підтримує територіальні поступки України в обмін на мир. На його думку, територія менш важлива за людей.

Нагадаємо, 10 серпня, в Україні петиція про легалізацію порно набрала потрібні 25 тисяч голосів. Автор ініціативи вважає, що заборона на порнографічну діяльність лише шкодить економіці та правам людини в Україні. Президент Володимир Зеленський відповів, що доручив прем’єру Денису Шмигалю опрацювати це питання та поінформувати про результати.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube