Пожежі у Миколаєві і області за добу: загинула одна людина, ще одну людину врятували (ФОТО)


09:2930.03.2024

Як повідомляло Інше ТВ, вранці 29 березня  с. Мурахівка Березнегуватської територіальної громади на пожежі загинув чоловік 1962 р. н.

Окрім цього, за минулу добу ще одна людина була врятована на пожежах.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зокрема, як повідомили рятувальники, протягом минулої доби в області виникло 6 пожеж. З них 4 — у житлі, 1- сухої трави на відкритій території та 1 — пластикового контейнера зі сміттям.

Зупинимось на ранковій пожежі. Сьогодні, 30 березня, стало відомо, що зайнявся дах приватного житлового будинку на вул. Едуарда Лиса в смт Казанка Баштанського району. Вогнеборці, які прибули за вказаною адресою, вивели із щільно задимленої будівлі господаря. Каретою швидкої допомоги його доставлено до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння. Пожежу ліквідували на площі 37 кв. м.

Також сьогодні зранку зайнялись перекриття житлового будинку на вул. Малій Морській м. Миколаєва. Площею 40 кв. м пожежу оперативно загасли вогнеборці.

Причини всіх займань встановлюються.

Загалом до роботи залучалось 24 співробітника ДСНС та 8 одиниць техніки. Також працювали аварійні бригаді АТ “Миколаївгаз” та “Миколаївобленерго”.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube