Протягом доби вогнеборці Миколаївщини загасили 3 «мирні» пожежі у житловому секторі (ФОТО)


10:5611.02.2024

Протягом минулої доби вогнеборці Миколаївщини загасили 3 «мирні» пожежі у житловому секторі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зранку 10 лютого у м. Миколаєві на вул. Колодязній на 1 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку сталась пожежа на кухні у квартирі. Працювало відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини. На незначній площі займання загасили та із щільно задимленого під’їзду вогнеборці вивели жінку з донькою 12 років. Їх оглянули лікарі швидкої медичної допомоги. Як з’ясувалось, до займання призвело необережне поводження з вогнем – залишена на столі без нагляду свічка.

Також на вул. Батарейній у мкр Мала Корениха м. Миколаєва горіла дерев’яна прибудова до приватного житлового будинку та господарча будівля. Пожежу загасили вогнеборці 19 ДПРЧ площею 40 кв. м.

У м. Очакові на вул. Кінбурнській через необережне поводження з вогнем зайнялося сміття на відкритій території. Займання площею 100 кв. м ліквідували вогнеборці 22 державної пожежно-рятувальної частини.

Загалом до гасіння усіх пожеж залучалось 12 вогнеборців та 3 одиниці техніки ДСНС.

Як повідомляло Інше ТВ, вночі внаслідок влучань під час дронової атаки на Миколаїв відбулося займання на відкритій території інфраструктурного обʼєкту, яке було оперативно ліквідовано підрозділами ДСНС



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube