На Миколаївщині за добу вогнеборці ліквідували три пожежі в житлі (ФОТО)


09:2916.12.2023

15 грудня рятувальники Миколаївщини тричі залучались до ліквідації пожеж, які виникли на території області. Усі вони зареєстровані у житловому секторі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 07:31 надійшло повідомлення, що у с. Михайлівка Новоодеської територіальної громади Миколаївського району горить господарча споруда на території приватного домоволодіння. Пожежу загасили вогнеборці 21 державної пожежно-рятувальної частини на площі 20 кв. м. Від вогню врятували поруч розташовані житловий будинок та гараж.

Ввечері, о 22:14, рятувальників сповістили, що у с. Олександрівка Горохівської ТГ Баштанського району загорівся дачний будинок. Пожежу приборкали вогнеборці місцевої пожежної охорони “Олександрівське” на площі 6 кв. м. та вберегли будинок від повного знищення.

О 22:27 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у с. Братське Братської ТГ Вознесенського району зайнялась господарча споруда на приватному домоволодінні. Силами чергового караулу 10 ДПРЧ пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м. Вогнеборці вберегли споруду від знищення та не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

У всіх трьох епізодах причини виникнення пожеж наразі встановлюються.

Як повідомляло Інше ТВ, 11 грудня у Миколаєві на пожежі загинув чоловік – кажуть, через паління



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube