У передмісті Вашингтона вибухнув будинок – поліція саме прибула на обшук (ВІДЕО)


08:1205.12.2023

У понеділок, 4 грудня, в приватному будинку в окрузі Арлінгтон, штат Вірджинія, прогримів потужний вибух. Це сталося після того, як поліцейські приїхали до будинку з ордером на обшук, а підозрюваний зробив кілька пострілів з сигнальної ракетниці.

Про це пише CNN.

Будівля спалахнула разом з підозрюваним, який все ще перебував у ній.

Поліцейські відреагували на повідомлення про постріли біля будинку незадовго до 17:00 і отримали ордер на обшук після того, як з’ясували, що підозрюваний стріляв з ракетниці, сказала Севедж.

“Після того, як ми отримали ордер на обшук, ми намагалися встановити контакт з цією особою, наша команда спецпризначенців була на місці події в той момент”, – сказав Севідж. “Підозрюваний не вийшов з будинку”, – додав Севідж.

За словами Севіджа, пожежа в будинку спалахнула близько 20:00 після того, як підозрюваний випустив кілька пострілів всередину будинку.

Ніхто з офіцерів не постраждав.

На відео, знятому свідком, видно, як автомобілі правоохоронців оточують багатоповерховий будинок, коли раптом пролунав потужний вибух, який здійняв у повітря шлейф полум’я, вугілля і диму, а на вулицю посипалися уламки. Сила вибуху розриває дах і кілька стін, що призводить до обвалу будівлі.

За словами капітана пожежної служби Арлінгтона Нейта Хіннера, пожежники все ще працювали над гасінням полум’я пізно ввечері в понеділок. За його словами, департамент чекав на прибуття комунальної компанії, яка забезпечить безпеку комунікацій, перш ніж пожежники продовжать роботу в глибині будівлі.

Кілька будинків було евакуйовано, додав Хінер, хоча він не назвав їхню кількість.

“Як тільки пожежу буде взято під контроль і не буде загрози або ризику поширення вогню на ці будівлі, сусіди будуть повернуті назад, залежно від ситуації”, – сказав Хінер.

Місцеве відділення ФБР у Вашингтоні, округ Колумбія, допомагає місцевій поліції у ліквідації наслідків вибуху, підтвердили у відомстві.

Чоловік, який живе за чотири-п’ять кварталів від місця вибуху, розповів філії CNN WJLA, що за п’ять десятиліть, які він прожив у цьому районі, він не відчував нічого подібного до вибуху.

“Можна було відчути звуковий струс… Це було вражаюче”, – сказав Боб Мейнс, зазначивши, що він був у своєму будинку, коли стався вибух. “Я живу тут вже 50 років і ніколи не відчував нічого подібного”.

“Моєю першою думкою було: “Я хочу перевірити цілісність будинку”, – сказав Мейнс. Коли я переконався, що з моїм будинком все гаразд, я подумав: “Ну, а якщо стався якийсь великий вибух, то чи хочу я туди виходити?”. Але там було багато людей, які виходили на вулицю”.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube